Parkeren in Assen

Parkeren in Assen

Assen, enorm populair door de vele georganiseerde motorraces.  In Assen wordt tevens het grootste eendaagse sportevenement van Nederland gehouden. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App.

Zakelijk parkeren in Assen? Lees er hier meer over!

De TT Assen klinkt voor velen als muziek in de oren. Het fraaie circuit wordt al jaren in de volksmond met Assen genoemd. De stad beschikt tevens over een groot warenhuis, gevestigd in de historische binnenstad. Verder zijn er verschillende winkelcentra te vinden in Assen.

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Assen

In de binnenstad kun je parkeren met een uurtarief vanaf €2.40,- per parkeerplaats. Parkeren op het Veemarktterrein en Industrieweg kost €1.60,- per uur.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Assen

Natuurlijk is de TanQyou Park app ook te gebruiken in Assen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Assen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore