Parkeren in Arnhem

TanQyou-park-Arnhem

Parkeren in Arnhem

Arnhem, een stad met een rijke historie en tegenwoordig een gezellige stad met veel toeristische trekpleisters. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de stad!

Zakelijk parkeren in Arnhem? Lees er hier meer over!

De bekendste toeristische trekpleisters zijn Burgers’ Zoo en het openluchtmuseum. De grote dierentuin is wereldwijd bekend en het bezoeken meer dan waard. Het centrum van Arnhem biedt ook genoeg mogelijkheden om lekker te winkelen. Daarnaast is het prima vertoeven in het centrum van Arnhem door de gezellige café's. Vooral de Korenmarkt is een fijne plek om van een bakje koffie te genieten!

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Arnhem

Het parkeerbeleid in Arnhem is helder en duidelijk te noemen. Parkeren in het centrum, Burgemeesterswijk, Transvaal, Heijenoord, Steenstraat en Velperbuitensingel is het gemiddelde tarief van kracht. Je betaald hierbij €2,90,- per uur. Bij alle overige zones geldt het tarief van €1.75,- per uur. Ten alle tijden kun je eenvoudig gebruik maken van de TanQyou Park App.

Eenvoudig en snel parkeren in de parkeergarages van Arnhem

Ook parkeren in de parkeergarage doe je met TanQyou Park. Zo kun je onze parkeer app gebruiken om te parkeren in parkeergarage Centraal, parkeergarage Musis en parkeergarage Rozet.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Arnhem 

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Arnhem. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Arnhem. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  Playstore