Parkeren in Amsterdam

TanQyou-park-Amsterdam

Parkeren in Amsterdam


Wil je goedkoop parkeren in Amsterdam? Met behulp van de TanQyou Park app, kun je nu door heel Amsterdam tegen een laag tarief parkeren!

Zakelijk parkeren in Amsterdam? Lees er hier meer over!

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland is ongekend populair en trekt jaarlijks 5.340.000 toeristen. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad die nooit slaapt!

Amsterdam, Mokum, 020 of Damsko. Deze stad kent evenveel bijnamen als activiteiten die je er kunt ondernemen. Eén dag in onze hoofdstad smaakt naar meer! Bezoek het Rijksmuseum, het van Gogh museum of het Anne Frank Huis.

Ga lekker shoppen in de bekendste winkelstraat van Amsterdam: de Kalverstraat. Iets meer behoefte aan rust in deze grote stad? Breng dan een bezoekje aan het prachtige Vondelpark!

 

Parkeren-TanQyou
Parkeerbeleid in Amsterdam

In onze hoofdstad rijden maar liefst meer dan 230.000 auto’s! Door deze enorme hoeveelheid auto’s is een parkeerplek vinden in Amsterdam soms alles behalve gemakkelijk.  Daarom adviseren wij wanneer je van plan bent om naar Amsterdam te gaan, je auto niet in het centrum te parkeren. Wanneer je al buiten de binnenstad bent, merk je dat de tarieven omlaag gaan en het veel gemakkelijker wordt om een plek te vinden.  

Ook is er vlakbij het Ei in Amsterdam Noord een pondje dat uitkomt op het centraal station. Hier kost parkeren slechts €1,30 per uur! Het is hierdoor één van de goedkopere plekken om te parkeren in Amsterdam.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Amsterdam

Tuurlijk is de TanQyou Park app ook te gebruiken in Amsterdam. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Amsterdam. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore