Parkeren in Amstelveen

Parkeren in Amstelveen

Mobiel parkeren in Amstelveen wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Appstore  Playstore

Mobiel parkeren in Amstelveen

Amstelveen, een prachtige stad in hartje Nederland. De stad staat bekend om haar veelzijdige karakter en is dus ook zeker aan te raden! Dus parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de wereldbekende groene Amstelveense parken.

Zakelijk parkeren in Amstelveen? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Amstelveen

Wist je dat er meer dan 20 parken in Amstelveen zijn? Hiermee zijn de Amstelveense parken zowel een regionaal, landelijk, maar ook internationaal begrip. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een dagje te winkelen op de cultuurstrip in het Stadshart. Hier kun je meer dan 150 winkels en een tal aan restaurantjes en cafés vinden. Kortom, genoeg te doen in Amstelveen!

Betaald parkeren in Amstelveen

Parkeren-TanQyou

Als je wilt parkeren in Amstelveen, kan dit zowel in het centrum, als buiten het centrum. We raden je aan om dit buiten het centrum om te doen. In sommige zones in Amstelveen geldt namelijk het zogenoemde schrikbeleid. Dit houdt in dat je, ongeacht de parkeertijd, 16 euro aan parkeergeld moet betalen. Deze regeling is door de gemeente bepaald en het gaat om de parkeerzones 21758 t/m 21768.

Parkeer app Amstelveen

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Amsterdam, Haarlem, Hilversum of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore