Parkeren in Amstelveen

TanQyou-park-Amstelveen

Parkeren in Amstelveen


Amstelveen, een prachtige stad in hartje Nederland. De stad staat bekend om haar veelzijdige karakter en is dus ook zeker aan te raden! Dus parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de wereldbekende groene Amstelveense parken.

Zakelijk parkeren in Amstelveen? Lees er hier meer over!

Wist je dat er meer dan 20 parken in Amstelveen zijn? Hiermee zijn de Amstelveense parken zowel een regionaal, landelijk, maar ook internationaal begrip. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een dagje te winkelen op de cultuurstrip in het Stadshart. Hier kun je meer dan 150 winkels en een tal aan restaurantjes en cafés vinden. Kortom, genoeg te doen in Amstelveen!

 

Parkeerbeleid in Amstelveen

Parkeren-TanQyou

Let wel op: Als je wilt parkeren in Amstelveen, kan dit zowel in het centrum, als buiten het centrum. We raden je aan om dit buiten het centrum om te doen. In sommige zones in Amstelveen geldt namelijk het zogenoemde schrikbeleid. Dit houdt in dat je, ongeacht de parkeertijd, 16 euro aan parkeergeld moet betalen. Deze regeling is door de gemeente bepaald en het gaat om de parkeerzones 21758 t/m 21768.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Amstelveen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Alkmaar. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Amstelveen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore