Parkeren in Alphen aan den Rijn

Parkeren in Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn is gelegen in het groene hart maar kent ook een gezellig centrum die het bezoeken zeker waard is. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Alphen aan den Rijn en haar omgeving!

Zakelijk parkeren in Alphen aan den Rijn? Lees er hier meer over! 

Alphen aan de Rijn is uitermate geschikte startpunt om de rest van het groene hart te verkennen of om gewoon lekker te shoppen of uit te gaan in het historische centrum.  


Parkeerbeleid in Alphen aan den Rijn

Parkeren-TanQyou

In het centrum van Alphen aan den Rijn zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. In de woonstraten kan betaald geparkeerd worden. Na 18:00 uur is het mogelijk om op deze parkeerplekken gratis te parkeren met uitzondering van koopavonden. 

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Alphen aan den Rijn

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Alphen aan de Rijn. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alpen aan den Rijn. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore