Parkeren in Almere

TanQyou-park-Almere

Almere, de stad die vernoemd is naar de oorspronkelijke binnenzee ‘’Aelmere’’. Van de Primark tot aan de speciaalzaken er is van alles wat. Parkeer nu met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Almere? Lees er hier meer over!

In de stad kun je terecht bij ruim 400 winkels, van groot tot klein. Dat betekent dat er voor een ieder wat wils is in Almere. Naast alle winkels kun je ook terecht bij diverse horecapleinen in de stad. Almere telt ook voldoende historische bezienswaardigheden. Kortom, in de stad is genoeg te doen en het bezoeken meer dan waard. 

 

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Almere

Het straatparkeertarief valt te typeren als ‘’Almere stad’’ en ‘’Almere buiten’’. Het uurtarief in Almere buiten is €1,64,- en het uurtarief in Almere stad is €2,09,-. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Almere

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Almere. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Almere. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

App store  Playstore