Parkeren in Almelo

TanQyou-park-Almelo

Parkeren in Almelo

Almelo, is een stad waar veel te doen is. Van Huize Almelo tot de Bolletje Winkel tot aan het Polman stadion. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van alle bezienswaardigheden!

Zakelijk parkeren in Almelo? Lees er hier meer over!

Wist je dat je op elk moment van de dag naar binnen kunt stappen bij Bolletje Winkel? Daar kun je genieten van heerlijke bakkerij producten. Het Amaliaplein in het centrum is dé plek waar je lekker kunt bijkomen van een lange dag winkelen. 

 

Parkeerbeleid in AlmeloParkeren-TanQyou

Betaald parkeren geldt in het centrum van maandag tot en met zaterdag van 09:00-18:00 uur. Let wel op: In Almelo zijn diverse parkeerverbodszones van kracht. Let hierbij goed op waar je wel en niet mag parkeren. Uiteraard geeft onze TanQyou Park App dat ook voor u aan!
 

Nu ook goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Almelo

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Almelo. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Almelo. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

App store  playstore