Parkeren in Alkmaar

alkmaar

Parkeren in Alkmaar

Alkmaar, de stad die bekend staat als ‘kaasstad’ van Nederland. Het centrum is rijk aan historie met bijna 400 rijksmonumenten in de stad. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Alkmaar!

Zakelijk parkeren in Alkmaar? Lees er hier meer over!

In het centrum zijn veel rijksmonumenten te bezoeken. Alkmaar is namelijk een oude stad met een rijke historie. Naast alle historie kun je in Alkmaar ook genieten van de vele winkels. Shoppen in Alkmaar is een echte aanrader, omdat het al jaren in de top 10 winkelsteden staat. 
Ben je uitgewinkeld? dan kun je er voor kiezen om gezellig langs de kaasmarkt te gaan. 


Parkeerbeleid in AlkmaarParkeren-TanQyou

Alkmaar is bijna uniek in haar parkeerbeleid. Er geldt namelijk in hartje centrum geen enkele zone met een parkeerverbod. Dat betekent dat je overal kunt parkeren met de TanQyou Park App. Daarnaast biedt Alkmaar de mogelijkheid om in de 24 uur parkeerzone te parkeren, ideaal als je voor lange tijd wilt parkeren!
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Alkmaar. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore