Het alternatief op de Shell tankpas

Als het gaat om laadpassen en zakelijke laadpassen zijn er veel verschillende aanbieders. Een van de bekendste is Shell. Met de Shell Recharge-laadpas kan je, net als met de TanQyou laadpas, terecht bij alle laadpunten in Nederland en een groot deel van de laadpunten in Europa. In totaal gaat het om meer dan 200.000 oplaadpunten in Europa. Zowel met de TanQyou Charge app als met de Shell Recharge app kan je kiezen voor gewone laadpalen en snellaadpalen.

Shell

 

 

Fuelcard

Kosten van de Shell tankpas

Shell

De kosten voor de Shell tankpas zijn €3,50 per maand per pas. Ook betaal je een borg voor de Shell tankpas. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal afgenomen tankpassen. Tanken bij een ander tankstation dan Shell kost €1,00. 

TanQyou

TanQyou rekent geen kosten voor de tankpas. Niet eenmalig en niet per maand. Ook betaal je bij TanQyou geen borgkosten. De tankpas van TanQyou is dus volledig gratis.  Vraag jouw gratis tankpas aan

 

 


 

Fuelcard

Tankpas Shell voor ZZP

Shell

Shell richt zich met zijn tankpas niet op ZZP'ers. Een tankpas aanvragen als ZZP'er bij Shell is mogelijk, maar hier heeft Shell het niet over. 

TanQyou

TanQyou heeft tankpassen voor iedereen. Ook voor de ZZP'er. De tankpas voor ZZP is eenvoudig te combineren met het Online TanQyou Platform. Met dit platform krijg je een eenvoudig overzicht van alle tank transacties. Vraag jouw gratis tankpas aan

 

 

 

Fuelcard

Tankpas Shell voor MKB

Shell

De tankpas voor het MKB kan bij Shell via een offerte aangevraagd worden. Een offerte kan aangevraagd worden voor meerdere auto's. Per auto's betaal je per tankpas €3,50 per maand. Shell biedt naast de tankpas ook een fleetmanager app aan. In deze app zijn alle voertuigen in een overzicht te beheren. Per voertuig moet je €3,50 per maand extra betalen. 

TanQyou

TanQyou heeft tankpassen voor alle bedrijven. Ook voor het MKB. Deze tankpassen voor het MKB zijn gratis. Ook zit er geen maximum aan het aantal voertuigen wat u beheerd. Ook TanQyou biedt naast de tankpas de Fleetmanager waarin alle brandstof kosten overzichtelijk op een rij staan. Voertuigen toevoegen aan deze app is net als de tankpas gratis.

Vraag jouw gratis tankpas aan

 

 


 

Fuelcard

Tankpas Shell aanvragen

Shell

Voordat je een tankpas bij Shell kan aanvragen moet je een offerte aanvragen. Er moet een keuze gemaakt worden tussen 1-6 auto's, 7-20 auto's of meer dan 20 auto's. Na de offerte aanvraag neemt SHeel contact met je op. Na dat contact wordt de tankpas opgestuurd. 

TanQyou

Bij TanQyou kun je eenvoudig via de website de tankpas aanvragen. Na het invullen van het formulier worden de tankpassen opgestuurd. Deze liggen binnen 1 werkdag bij je op de deurmat.  Vraag jouw gratis tankpas aan