Kilometers bijhouden met een app

Geplaatst op

Rittenregistratie app

Zakelijke kilometers bijhouden kan een opgave zijn. Het is namelijk belangrijk om voor jezelf, je werknemer, werkgever of de fiscus alles correct op orde te houden. Kilometers bijhouden met een app is een hele goede manier om je ritten bij te houden volgens de verwachtingen van de belastingdienst.

Elke kilometer correct bijhouden voor privé- of zakelijk gebruik, kan gemakkelijk met de TanQyou kilometerregistratie app. Door gebruik te maken van deze gratis kilometerregistratie app, wordt het gemakkelijk om alle ritten die je rijdt bij te houden voor de belastingdienst.

Hoe werkt het kilometers bijhouden met een app?

Elke kilometer bijhouden volgens de eisen van de belastingdienst kan gemakkelijk met een kilometerregistratie app.

Met het bijhouden van kilometers in de TanQyou rittenregistratie app zit je altijd goed! Elke kilometer bijhouden is één van de eisen van de belastingdienst. Een kilometerregistratie app houdt alle nodige informatie voor je bij. Denk hierbij aan datum en tijd, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het vertrek- en aankomstadres en de rout die u hebt gereden. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over incorrecte aangifte, ontvang je kilometervergoeding terug en houd je alle verschillende ritten op orde. Zowel privé als zakelijk.

Makkelijk zakelijke kilometers bijhouden

Als je een bedrijf hebt en rijdt in een bedrijfswagen, ben je verplicht je zakelijke kilometerregistratie op orde te houden. Hierboven heb je kunnen zien welke informatie er nodig is om de kilometerregistratie correct aan te leveren bij de fiscus. Als je dit niet bijhoudt, kan je bekeurt worden. Door het bijhouden van de kilometers in een app kan je gemakkelijk de zakelijke kilometers opgeven bij de belastingdienst. Per zakelijk gereden kilometer kun je tot €0,21 kilometervergoeding terugkrijgen.

Rittenregistratie

Makkelijk privékilometers bijhouden

Als je in een bedrijfsvoertuig rijdt, is tot 500 kilometer privé geen sprake van bijtelling. Als je privé meer dan 500 kilometer per jaar rijdt, betaal je wel bijtelling. Het is daarom belangrijk om je zakelijke en privékilometers gescheiden te houden. Met een kilometerregistratie app wordt gemakkelijk onderscheid gemaakt in verschillende ritten. Dit kun je dan gemakkelijk aanleveren bij de fiscus.

Woon- en werkverkeer wordt als privé gezien voor de kilometervergoeding. Hier heb je dus geen recht op. Wél worden deze kilometers als zakelijk meegeteld voor de bijtelling. Daarom is het verstandig om alle kilometers bij te houden in een app.

Kilometers bijhouden met de TanQyou app

Direct beginnen met het eenvoudig bijhouden van jouw zakelijke en privékilometers? Maak direct gebruik van onze kilometerregistratie app.

De TanQyou kilometerregistratie app helpt jou om al je kilometers bij te houden onder de juiste categorie. Download naderhand de gegevens om de km registratie correct aan te leveren bij de belastingdienst.