Laadpas TanQyou

Met een laadpas van TanQyou kun je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Vind gemakkelijk een laadpaal in de buurt met de gratis laad app van TanQyou. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief.

laden

Laadpas

Laden zonder abonnement

Bij TanQyou bieden we onze klanten de optie om zonder abonnement te laden. Je betaald dan alleen €0,20 per transactie naast  de prijs per kWh. Wij van TanQyou rekenen geen percentage of bedrag per kWh. De enige kosten die je daarnaast maakt zijn eventueel de kosten voor een pas. Hier betaal je slechts €1,- per maand voor. Wanneer je gebruik maakt van laden via je mobiel dan heb helemaal geen maandelijkse kosten maar enkel transactiekosten. 

Registreer en laad binnen 1 minuut

Wil je ook gebruik maken van TanQyou Charge? Download dan de app dan in jouw store en registreer. Na het registreren kan je direct gebruik maken van app en kan je direct jouw elektrische auto opladen. 

Word EV-Charge tester

tankstations

Laden zonder pas en zonder abonnement

Laden kan nog voordeliger wanneer je gebruik maakt van je telefoon i.p.v. de laadpas. Het enige wat je nodig hebt is de TanQyou Charge app op je smartphone. Je betaald dan enkel €0,20  per transactie. 

Handig wanneer je vooral thuis en op het werk jouw elektrische auto laad en slechts incidenteel wanneer het gaat om laden onderweg. 

Word EV-Charge tester

 

tankstations

Voordelen laadpas zonder abonnement

  • Geen maandelijkse kosten
  • Of €1,00 per maand inclusief kaart
  • €0,20 transactiekosten
  • TanQyou mobilitycard met NFC chip
  • Veilig, makkelijk en snel afrekenen met de MobilityCard
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa

Laadpas aanvragen

tankstations

Laden met abonnement

Laden met een abonnement kan al snel voordelig zijn. Wanneer je vaker dan 8x per maand je auto oplaadt ben je al voordeliger uit.

Meer weten over laden met abonnement

 

parkeren

De particuliere laadpas

Heb jij als particulier een elektrische auto in bezit of rijd je een elektrische auto private lease dan is de TanQyou EV-Charge app de voordelige oplossing om voor het laden van jouw elektrische voertuig. 

Je hebt geen dan helemaal geen laadpas meer nodig. 

Ik wil meer weten