Laadpas Tesla

Met de laadpas van TanQyou kan je jouw Tesla in heel Europa opladen. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief. In de TanQyou Charge houd je gemakkelijk al je transacties bij.

Laadpas Tesla

Laadpas

Tesla

Tesla is een van de meest populaire automerken op de weg en dat is het afgelopen jaar flink toegenomen. De Tesla staat bekend om zijn snelle laadtijd en zijn grote accu en daarmee zijn grote bereik. Met de Tesla Longrange kan behaal je al een afstand van 500km op een vol geladen accu. 

Welke laadpas voor Tesla?

Ook voor de Tesla rijders is de laadpas van TanQyou de oplossing. Met de laadpas kan je namelijk bij meer dan 200.000 laadpalen in europa laden en bij 90% van de laadpalen in Nederland. Onder de 10% van de laadpalen die nog niet ondersteund worden vallen ook de Tesla Superchargers. We verwachten ook de Tesla Superchargers snel aan ons netwerk te mogen toevoegen. We houden je op de hoogte. Wel is het mogelijk om met je tesla te laden bij de oplaadpalen van  EV-Box, Greenflux, Allego en Newmotion.

laadpas aanvragen

 

LaadpasDe beste Tesla laadpas 

  • €2,50 per maand 
  • Geen transactiekosten
  • Geen extra kosten per kWh
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa.
  • Laden bij 90% van alle laadpalen in Nederland.

Vraag jouw laadpas aan 

 

LaadpasTesla model 3

Alle modellen van Tesla zijn elektrisch aangedreven. In Nederland heeft Tesla vooral tot een succes geleid, omdat er gunstige belastingregels gelden voor wie in een elektrische auto rijdt. Zo hebben zakelijke rijders onder meer te maken met een lagere bijtelling. De Tesla Model 3 is vooral populair omdat deze betaalbaar is en een actieradius heeft van 580 kilometer.

Vraag jouw laadpas aan 

 

LaadpasTesla Model Y

De in 2021 uitgebrachte crossover is het vierde uitgebrachte model van Tesla. De Tesla model Y heeft een accucapaciteit van 75 kW. Hij kan binnen een kwartier volledig geladen zijn bij een snellader. Bij een wisselstroomlader is dit ongeveer 7 uren voor dat de auto volledig geladen is.  

Vraag jouw laadpas aan 

 

LaadpasTesla Supercharger

De Supercharger van Tesla kan je vinden in de buurt van restaurants, winkels en wifi-hotspots. Elk station bevat meerdere Superchargers, zo kan je snel weer op weg.

De prijs voor het laden met de Supercharger is afhankelijk van locatie en tijd. Wanneer je laad in daluren kan je voordeliger laden. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om met de Laadpas van TanQyou te laden bij een Tesla Supercharger. 

Vraag jouw laadpas aan