Laadpas Europa

De laadpas van TanQyou is te gebruiken in heel Europa. Op deze pagina lees je de voordelen van laden met de TanQyou laadpas, waar in Europa je gebruik kan maken van de laadpas en hoe je een laadpas aanvraagt. 

Laadpas Europa

Laadpas

Laadpas Europa

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis door Europa? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 28.000 locaties in heel Duitsland en op meer dan 200.000 locaties in heel Europa. Zo plan jij je reis met je elektrische auto gemakkelijk met de TanQyou laadpas. 

Laadpas aanvragen

Laadpas

De beste laadpas voor elektrische auto's

  • €2,50 per maand incl. laadpas
  • Geen transactiekosten
  • TanQyou MobilityCard met NFC chip
  • Geen extra kosten per kWh
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa
Laadpas aanvragen

 

parkeren

De Laad app van Europa

Laden in Europa kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden. Hiermee bespaar je de kosten van €1,- per maand en het is nog gemakkelijk ook. 

Het vinden en aansluiten bij een laadpaal doe je gemakkelijk met de EV-Charge app van TanQyou. Deze is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store. 

Je betaalt enkel €0,20 per transactie of €1,50 per maand voor het abonnement. Met het abonnement kan je onbeperkt laden. Bij TanQyou rekenen wij geen bedrag per kWh.

Laadpas aanvragen