Maak kans op de prijzen bij TanQyou Sint Annaparochie

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Sint Annaparochie. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Sint Annaparochie

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Sint Annaparochie!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Sint Annaparochie.

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Sint Annaparochie

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Sint Annaparochie. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Sint Annaparochie.

Prijzenpot Sint Annaparochie:

Maak kans op een sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op 3 maanden gratis sporten inclusief voedingsschema bij Happy Life 35 in Stiens.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Sint Annaparochie tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

Happy Life 35

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Happy Life 35 Stiens.

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en je doelen haalt? Of dit nu afvallen, fitter of sterker worden is, het kan allemaal bij Happy Life 35. De leukste sportschool in de regio, speciaal voor jou! Wil je een indruk krijgen? Bekijk de video!

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?