Maak kans op prijzen bij TanQyou Schoonebeek

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Schoonebeek. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Schoonebeek

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Schoonebeek!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Schoonebeek.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Schoonebeek. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Schoonebeek.

Prijzenpot Schoonebeek:

Maak kans op sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op een half jaar onbeperkt sporten bij Active Leisure.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Schoonebeek tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

Active Leisure

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Active Leisure

Meer dan alleen sporten! Active Leisure streeft naar een gezond en comfortabel leven. Naast de moderne fitness ruimte bieden zij zelfs het grootste aanbod aan groepslessen in de regio. Nieuwsgierig naar de sportschool? Bekijk de video!

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?