Maak kans op de prijzen bij TanQyou Putten

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Putten. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Putten

Prijzenpot Putten:

Maak kans op een luxe espressoapparaat

Ervaar de echte smaak van espresso die moeiteloos wordt bereid met deze Arabica volautomatische espressomachine van KRUPS. Dit gebruiksvriendelijke espressoapparaat heeft een compact formaat waarbij geen compromissen zijn gesloten met betrekking tot de capaciteit en beschikt over geavanceerde technologie en een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met draaiknoppen. Voor de echte smaak van koffie en espresso, rechtstreeks in je kopje. 

Registreer direct


putten-actie

 
Actie maand november

 

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Putten?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Putten. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Putten.

 Actiedag

Actiedag 6 november TanQyou Putten

  • Tanken met XXL-korting
  • Gratis autowassen
  • TanQyou goodiebag
  • Maak kans op een espressomachine

Hoe maak je kans? Kom tussen 11:00 en 15:00 uur langs bij TanQyou. Gooi je auto vol en laat je bon achter met je NAW gegevens. Wie weet kom jij als gelukkige uit de trekking en ben je aan het eind van de dag in bezit van een gloednieuwe espressomachine.

text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?