Maak kans op de prijzen bij TanQyou Putten

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Putten. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Putten

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Putten!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Putten.

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Putten?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Putten. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Putten.

Prijzenpot Putten:

Maak kans op een sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op een maand gratis sporten bij Wellness Centre Putten.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Putten tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

Wellness Centre

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Wellness Centre Putten.

Wellness Centre Putten onderscheidt zich met goede faciliteiten, hen ruime lesaanbod en een gezellige, gemoedelijke sfeer. Sporten is niet alleen gezond, maar ook erg leuk! Jong, oud, getraind of ongetraind iedereen voelt zich thuis bij Wellness Centre. Alvast in de sfeer komen? Bekijk de video!

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?