Maak kans op prijzen bij TanQyou Ommen en Dalfsen

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Dalfsen en Ommen. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Dalfsen en Ommen

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Ommen en Dalfsen!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Ommen en Dalfsen.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Ommen en TanQyou Dalfsen. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Ommen en Dalfsen.

Prijzenpot Ommen en Dalfsen:

Maak kans op een sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op 3 maanden gratis sporten bij CrossFit Ommen.

Elke liter die je deze periode op onze tankstations in Ommen en Dalfsen tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

CrossFit Ommen

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door CrossFit Ommen

CrossFit is een levensstijl die wordt gekenmerkt door effectieve lichaams-beweging en gezonde voeding. CrossFit kan worden gebruikt om je persoonlijke doelen te bereiken. Het programma werkt voor iedereen: mensen die net beginnen met sporten én mensen die jarenlang hebben getraind! Alvast een indruk krijgen? Bekijk de video!

text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?