Maak kans op prijzen bij TanQyou Mussel

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Mussel. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Mussel

 

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Mussel!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Mussel.

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Mussel?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Mussel. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Sint Mussel.

Prijzenpot Mussel:

Maak kans op entreetickets een Pro Lite Voetbal

Zin om weer eens een balletje te trappen? Dat komt goed uit! Je maakt in de periode van 25 januari t/m 21 februari kans op een professionele voetbal van High5 Sports.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Mussel tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

High5 Sports

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door High5 Sports

High5 Sports is een jong merk. Zij brachten als eerste een complete lijn professionele, gecertificeerde FairTrade voetballen op de Nederlands markt. Je kunt hier voetballen vinden in ieder prijssegment. 

Heb jij nog een leverancier nodig voor kwalitatieve voetballen in jouw sportzaak of op de voetbalclub? Kijk dan op high5-sports.nl

text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?