Maak kans op de prijzen bij TanQyou Heerlen en Landgraaf

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Heerlen en Landgraaf. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Heerlen en Landgraaf

Voordelig tanken in Heerlen en Landgraaf!

Mis het niet en tank elk weekend (zaterdag + zondag) voordelig tijdens ons KORTINGSWEEQEND bij TanQyou Heerlen en TanQyou Landgraaf.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Landgraaf en Heerlen. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Heerlen en Landgraaf.

Prijzenpot Heerlen en Landgraaf:

Maak 50 keer (?!) kans op een cadeaubon t.w.v. €10,-

Vind jij sieraden ook zo mooi? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op een cadeaubon te besteden bij Goudtempel.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Heerlen en Landgraaf tankt, brengt je dichter bij deze gouden prijs!

 

Goudtempel

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Goudtempel.

Je bent bij Goudtempel aan het juiste adres voor de mooiste sieraden en horloges, er is namelijk voor ieder wat wils in deze winkel. Daarnaast krijg je bij hen de beste prijs voor de verkoop van jouw goud of zilver. Meer weten? Kijk op de website of hun Social Media.

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?