Maak kans op prijzen bij TanQyou Grijpskerk en Westergeest

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Grijpskerk en Westergeest. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Westergeest en Grijpskerk

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Westergeest!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Westergeest.

Tank je in Grijpskerk? Tank dan voordelig tijdens ons KortingsWeeQend!

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Grijpskerk en Westergeest. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Westergeest en Grijpskerk.

Prijzenpot Grijpskerk en Westergeest:

Maak kans op een Groninger Poffert

Zin in een écht bakkers streekproduct? Dat komt goed uit! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op een Groninger Poffert van Bakkerij Jager. Weet jij al wie je mee neemt?

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Grijpskerk en Westergeest tankt, brengt je dichter bij deze overheerlijke prijs!

 

Bakkerij Jager 

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Bakkerij Jager uw warme bakker.

De grootste specialiteit van Bakkerij Jager is de Poffert. Meer weten over het streekproduct uit Grijpskerk. Bekijk de video!

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?