Maak kans op prijzen bij TanQyou Appelscha

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Appelscha. Registreer, tank en maak kans!

Prijzenpot Appelscha

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Appelscha!

Mis het niet en tank Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Appelscha.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Appelscha. Na registraties telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Appelscha.

Prijzenpot Appelscha:

Maak kans op een sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op 12 weken het immunity boost programma bij Sportcentrum Impuls.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Appelscha tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

Sportcentrum Impuls

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Sportcentrum Impuls

Sportcentrum Impuls is een gezellig en modern sportcentrum waar gediplomeerde instructeurs onder persoonlijke begeleiding je helpen om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen. Wil je alvast een indruk krijgen? Bekijk de video!