Word Prijzenpotpartner!

Een nieuwe doelgroep bereiken? Meer naamsbekendheid? Of als lokale ondernemer meer klanten naar je winkel trekken? Word prijzenpotpartner!

Prijzenpot

Voorbeelden van Touchscreens

Prijzenpot

We willen alles rondom autorijden en mobiliteit weer leuk maken. Dit doen we onder andere met onze periodieke prijzenpot waar onze klanten aan mee kunnen doen. Na registratie kunnen ze eenvoudig meespelen, omdat elke liter die ze tanken ook direct een lot is.

Deze prijzenpot kun jij beschikbaar stellen. Dé manier om onderscheidend te communiceren met een grote doelgroep, namelijk de tankende klanten van TanQyou. De prijs die beschikbaar gesteld wordt, wordt op de tankstations verloot, die interessant zijn voor jou en jouw (lokale) doelgroep.

Samen met een van onze accountmanagers kom je tot een advertentie plan dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Ga jij de samenwerking met ons aan? Word prijzenpotpartner!

 

Stuur mij meer informatie

Hoe werkt het?

Elke periode verloten wij prijzen, beschikbaar gesteld door onze prijzenpotpartners, onder onze TanQyou-members. Zij maken kans op deze spectaculaire prijzen door loten te verzamelen. Elke liter brandstof is een lot. Des te meer loten een member heeft verzameld, des te meer kans deze member maakt het winnen van de prijs.

Aan het einde van de periode, die doorgaans vier weken duurt, wordt de prijs verloot. Deze prijs kan dan, via ons, opgestuurd worden of de winnaar komt de prijs bij jouw in de zaak ophalen. Een ideaal moment om op camera vast te leggen, toch?!

Meer weten over de prijzenpot en hoe deze voor jouw bedrijf ingezet kunnen worden?

Stuur mij meer informatie

 

Hoe werkt de prijzenpot

Advertentiepakketten

We bieden drie pakketten aan, namelijk Basis, Plus en Pro. Voor Basis vragen we per locatie een prijs die wij kunnen verloten aan onze members.

Kies je liever voor een uitgebreid pakket, zoals Plus of Pro? We bespreken uiteraard graag alle opties met jou en bekijken samen welk pakket het meest interessant is voor jou.

Stuur mij meer informatie

Prijzenpot Advertentiepakketten

"Een marketingcampagne van TanQyou is voor een ondernemer laagdrempelig en verfrissend. Bovendien bereik je potentiele klanten."

Michiel de Leeuw - Eigenaar/opticien bij Optiek Michiel

Meer informatie over de prijzenpot

 

 

text-center

Adverteren bij TanQyou?