Adverteren bij TanQyou?

Jouw bedrijf laten groeien door meer mensen te bereiken? Bij TanQyou kunnen we ervoor zorgen dat jouw product of dienst persoonlijk onder de aandacht wordt gebracht via ons online platform, digitale kanalen én de tankstations.

Adverteren

Bereik adverteren

Bereik jouw klanten via TanQyou

Op een unieke en persoonlijke manier jouw product of dienst onder de aandacht brengen? TanQyou kent haar klanten. Hiermee kan je aan de pomp heel gericht adverteren. Door middel van unieke kenmerken kun je jouw advertentie richten op een specifieke doelgroep.

Doordat gemiddeld 70% van de klanten, die in een straal van 5 km rondom het tankstation wonen, een My TanQyou account aanmaken, bereik jij duizenden mensen in jouw verzorgingsgebied.
 

Informatie aanvragen

Daarom adverteer je bij TanQyou

TV schermen

TanQyou biedt een innovatief advertentieplatform met veel verschillende mogelijkheden.

  • Groot bereik, eventueel met specifieke targeting
  • Reclame op locatie(s) naar keuze
  • Crossmediaal (online en offline adverteren)
  • Prijs wordt persoonlijk opgehaald door de winnaar
  • Weinig moeite: Wij maken de advertentie(s) voor je op
  • Geen directe kosten

parkeren

Prijzenpot partner worden?

Wij willen alles rondom autorijden en mobiliteit weer leuk maken. Dit doen we onder andere met onze periodieke prijzenpot waar TanQyou members aan mee kunnen doen.

Na registratie kan de klant eenvoudig meespelen, elke getankte liter is namelijk direct goed voor een lot. De prijzenpot actie wordt afgesloten met een online loting, waarbij winnaars blij worden gemaakt met een prijs van jouw onderneming. De partner die ons de prijzen beschikbaar stelt, profiteert van onze beschikbare interessante platformen waar wij jou als ondernemer op promoten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden als prijzenpot partner? Klik dan op onderstaande button.
 

Meer informatie
 

Pompadvertentie

Kortingsvouchers

Er zijn bij TanQyou verschillende advertentiemogelijkheden, waaronder de aanbieding middels een kortingsvoucher. Tankende klanten krijgen de mogelijkheid om tijdens het tanken vouchers met een aantrekkelijke aanbieding te bemachtigen. Deze vouchers krijgen ze dan per e-mail toegestuurd en kunnen ze dan verzilveren. Wie weet wordt de volgende kortingsvoucher bij jou verzilverd!

Meer informatie

TV scherm

TV schermen

Ook is het mogelijk om te adverteren op onze tv schermen. We hebben op meerdere tankstations onze tv schermen hangen. Aangezien we een vaste aanloop naar de tankstations hebben, worden de advertenties op deze tv schermen ook veelvuldig bekeken. Schittert jouw nieuwe (video)campagne hier binnenkort?

Naar aanvraagformulier
text-center

Adverteren bij TanQyou?