Parkeren met TanQyou Park!

In het zuiden van ons land, nabij de Belgische grens, ligt het mooie stadje Maastricht. Deze stad heeft veel geschiedenis en dit is ook terug te zien in de stad. Geniet van de talloze gebouwen en kerken die de stad te bieden heeft, of zoek de mooiste pleinen met de gezelligste caféetjes en terrassen op. Voor ieder iets leuks in Maastricht!

goedkoop parkeren in maastricht

In Maastricht kun je in grote delen van de stad parkeren, alleen is er bij bepaalde locaties een vergunning nodig. Wanneer het druk is in de stad, wordt het verkeer geregeld door het autodoseersysteem. Op deze manier wordt alles in goede banen geleidt.

Buiten de stad is er een grote kans dat je hier voor onbepaalde tijd mag staan. Hier moet je dus nog wel betalen, maar kan je er voor onbepaalde staan. Verder geldt in Maastricht ook hoe dichter in het centrum hoe duurder het parkeren. Zo ben je in het centrum €2,60 kwijt, terwijl het rondom het centrum €1,40 kost met een maximum tot €6,-

De TanQyou Park app is nu ook te gebruiken in Maastricht. Hiermee heb je de garantie dat je de goedkoopste parkeer app gebruikt en dat je per minuut betaald wanneer je in Maastricht parkeert. 

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat