Laadpas TanQyou

Met een laadpas van TanQyou kun je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Vind gemakkelijk een laadpaal in de buurt met de gratis laad app van TanQyou. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief.

laden

Laadpas

TanQyou laadpas

De TanQyou laadpas is gratis en werkt zonder abonnement. Laden is mogelijk op meer dan 200.000 laadpunten in Europa. Voor het laden betaal je €2,50 per maand. TanQyou rekent geen bedrag per kWh. Voor 800 kWh betaal je het laadpaaltarief. Ben je op zoek naar een goedkope laadpas, dan is de TanQyou laadpas de beste optie. Dit vanwege het lage tarief in combinatie met de brede dekking.  

Vraag jouw laadpas aan
 

Laadpas-vanderbron

Vandebron laadpas vergeleken

Ook Vandebron rekent geen bedrag per kWh. Ook bij deze aanbieder betaal je voor 800 kWh het laadpaaltarief. Opladen is mogelijk in Nederland en een groot deel van Europa. De laadpas van Vandebron is gratis. Wel zijn er abonnementskosten van €3,50 per maand. 

Vraag de TanQyou laadpas aan

 

Laadpas vergelijken

 

Op deze pagina hebben we alle relevante laadpas en laaddruppel aanbieders voor je op een rijtje gezet. Hierdoor weet je snel genoeg welke laadpas voor jouw het beste is.... Het antwoord is trouwens de laadpas van TanQyou

 
  TanQyou Vandebron MoveMove E-Flux Eneco ANWB Blue Current
Kosten abonnement Gratis €3,50 pm €6,95 pm €2,95 pm €3,00 pm €6,29 pm Gratis
Kosten per kwh €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 tot €0,36 €0,00 €0,01
Kosten per 800 kWh Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief + €8,-
Kosten Laadpas €2,50 p.m. Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis €6,45 eenmalig
Totaal per maand €2,50 €3,50 €6,95 €2,95 pm €3,00 + kosten per kwh €6,29 €8,-
Dekking Nederland
Europa
Nederland
Europa
Nederland Nederland
Europa
Nederland
Europa
Nederland Nederland
Europa
Opzegbaar Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks

 

laadpas MoveMove

MoveMove laadpas vergeleken

Bij deze aanbieder betaal je abonnementskosten van €6,95 per maand. Je betaalt geen bedrag per kWh. Voor 800 kWh betaal je het laadpaaltarief. De laadpas van MoveMove is gratis. Je kan terecht bij laadlocaties in Nederland, maar niet in de rest van Europa. 

Vraag de TanQyou laadpas aan

 

Laadpas vergelijken

E-Flux laadpas vergeleken

De kosten voor een abonnement bij E-Flux zijn €2,95 per maand. Er wordt geen bedrag per kWh berekend en voor 800 kWh betaal je het laadpaaltarief. Ook bij deze aanbieder is de laadpas gratis. De E-Flux laadpas heeft een dekking in Nederland en Europa. 

Vraag de TanQyou laadpas aan
 

Laadpas-eneco

Eneco laadpas vergeleken

De laadpas van Eneco is gratis. Opladen kan in Nederland en een groot deel van Europa. Je betaalt €3 per maand aan abonnementskosten. Daarnaast wordt er tussen de €0,00 en €0,36 berekend aan kosten per kWh. Per 800 kWh betaal je het laadpaaltarief. 

Vraag de TanQyou laadpas aan

 

laadpas

ANWB laadpas vergeleken

Bij de ANWB betaal je geen bedrag per kWh. Ook hier betaal je voor 800 kWh het laadpaaltarief. De laadpas van de ANWB is gratis. Deze laadpas dekt alleen laadpunten in Nederland. De kosten van een abonnement bij de ANWB zijn €6,29 per maand. 

Vraag de TanQyou laadpas aan
 

Laadpas

Blue Current laadpas 

Blue Current werkt zonder abonnement. Voor de laadpas wordt eenmalig €6,45 berekend. Per kWh betaal je €0,01. Voor 800 kWh betaal je het laadpaaltarief en daarnaast €8. Hiermee zijn de maandelijkse kosten bij deze aanbieder het hoogst. Met de Blue Current laadpas kan je terecht bij laadpunten in Nederland en Europa. 

Vraag de TanQyou laadpas aan

 

Laadpas

Conclusie

Bij alle aanbieders is de laadpas maandelijks opzegbaar. Als het gaat om dekking zijn er wel duidelijke verschillen. Met de laadpassen van MoveMove en de ANWB kan je alleen bij Nederlandse oplaadpunten terecht. Wil je een laadpas voor Europa dan zit je goed bij een van de overige aanbieders. Van deze aanbieders ben je bij TanQyou het voordeligst uit, omdat je hier niet alleen profiteert van een brede dekking, maar ook van lage kosten. 

Vraag jouw laadpas aan
 

laadpas

Goedkoopste laadpas 

Zo is de TanQyou laadpas, vergeleken met de andere aanbieders, de goedkoopste optie. Je betaalt bij TanQyou namelijk €2,50 per maand voor de laadpas, het laagste maandelijkse bedrag. Er zijn geen abonnementskosten en er worden geen kosten per kWh berekend. Bij de andere aanbieders betaal je per maand een bedrag variërend van €2,95 tot €8 per maand.   

Ook wanneer je van plan bent zakelijk elektrisch te gaan rijden of al zakelijk elektrisch rijdt, is de laadpas van TanQyou de beste keuze. Onze zakelijke laadpas heeft naast een brede dekking in Nederland en Europa, namelijk ook de laagste 
kosten per maand.  Rijdt u nog niet elektrisch? Dan kunt u net zo voordelig gebruik maken van de TanQyou tankpas. 

Vraag jouw laadpas aan