Wil je goedkoop parkeren in Amstelveen? Met behulp van de TanQyou Park app, kun je nu door heel Amstelveen tegen een laag tarief parkeren!

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Parkeren in Amstelveen

Amstelveen, een prachtige stad in hartje Nederland. De stad staat bekend om haar veelzijdige karakter en is dus ook zeker aan te raden! Dus parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de wereldbekende groene Amstelveense parken.

Wist je dat er meer dan 20 parken in Amstelveen zijn? Hiermee zijn de Amstelveense parken zowel een regionaal, landelijk, maar ook internationaal begrip. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een dagje te winkelen op de cultuurstrip in het Stadshart. Hier kun je meer dan 150 winkels en een tal aan restaurantjes en cafés vinden. Kortom, genoeg te doen in Amstelveen!

Bloesempark, één van de vele parken in de gemeente Amstelveen.

Parkeerbeleid in Amstelveen

Let wel op: Als je wilt parkeren in Amstelveen, kan dit zowel in het centrum, als buiten het centrum. We raden je aan om dit buiten het centrum om te doen. In sommige zones in Amstelveen geldt namelijk het zogenoemde schrikbeleid. Dit houdt in dat je, ongeacht de parkeertijd, 16 euro aan parkeergeld moet betalen. Deze regeling is door de gemeente bepaald en het gaat om de parkeerzones 21758 t/m 21768.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Amstelveen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Amstelveen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeerapp van Nederland.

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Een dagje shoppen in Amstelveen.

Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat