Registreer eenvoudig je zakelijke kilometers

Download direct de TanQyou rittenregistratie!

   

Overzichtelijke en nauwkeurige rittenregistratie

Registreer automatisch en nauwkeurig je zakelijke ritten met de TanQyou rittenregistratie. De rittenregistratie is middels GPS Track en Trace sluitend. Zijn de gereden kilometers niet voor de baas, maar voor de bijtelling of de belastingdienst? Dan kun je eenvoudig de categorie (zakelijk, woon/werk of privé) per rit aanpassen.

Overzicht van verbruik en tankbeurten

De GPS- en dataverbinding zorgen voor een realtime inzicht in de voertuigen, de gereden kilometers en de productiviteit op de weg. De rittenregistratie app rekent daarnaast ook het gemiddelde verbruik uit en houdt de getankte liters voor je bij.

Deze beschikbare data is handig voor het wagenparkbeheer en kan ook helpen om kosten te besparen en voertuigen efficiënter in te zetten. De data is terug te vinden in de app of in het MyTanQyou profiel: my.tanqyou.com.

Via het online MyTanQyou account heb je direct toegang tot alle gegevens van de voertuigen uit het wagenpark en beschik je o.a. over:

TanQyou Fleetmanager groeit

Als snelst groeiende mobiliteitsplatform, groeien onze applicaties met ons mee. We optimaliseren onze mobiliteits apps continu en zijn op dit moment ook bezig met nieuwe functionaliteiten voor My TanQyou zakelijk.

Download direct de TanQyou rittenregistratie!

   

De mogelijkheden van TanQyou Rittenregistratie voor jouw bedrijf

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de inzet van TanQyou Rittenregistratie voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier. Wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend!

Neem direct contact met ons op

 

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat