TanQyou Prime

Met TanQyou Prime kom je nooit meer voor verrassingen te staan en krijg je onbeperkt toegang tot onze diensten voor één vast bedrag per maand. Op dit moment zitten we in de testfase en verwachten we binnenkort de eerste modellen op de markt te brengen.

Vanwege het grote enthousiasme en interesse in TanQyou Prime hanteren we een wachtlijst voor de eerste dongels die op de markt komen. Wil je ook als één van de eersten de Prime dongel in jouw auto? Meld je aan voor onze wachtlijst!

Tanqyou prime dongel

Voordelen zakelijk parkeren

TanQyou Prime met TanQyou App

  • Track & Trace van jouw voertuigen
  • Actuele voertuig- en storingsinformatie
  • Fiscusproof rittenregistratie
  • Brandstofadministratie geïntegreerd
  • Automatisch parkeerbeurt stoppen
  • Slimme overzichten en inzichten met TanQyou Fleetmanger
  • Inclusief TanQyou parkeerabonnement

En dat allemaal voor slechts € 4,95 per maand.

Inschrijven op wachtlijst

 

Betalen aan de pomp met de dongel

TanQyou Prime Auto wifi

De dongel maakt het mogelijk om zonder extra handelingen de brandstof aan de pomp te betalen.

Je hebt geen betaalpas nodig, want middels verificatie van het voertuig (kentekenherkenning) en de verbinding die de dongel met het tankstation maakt, wordt de pomp vrij gegeven en na het tanken wordt de transactie automatisch betaald.


 

TanQyou Prime stopt parkeerbeurt automatisch

Heb je de auto ergens staan, maar toch vergeten om de parkeerbeurt te starten met TanQyou Park, omdat je op tijd bij jouw afspraak moet zijn? Start de parkeeractie dan toch eenvoudig, van een afstand, op de juiste parkeerplaats.

De dongel zorgt dat jouw voertuig exact zichtbaar is in TanQyou Park. Zo hoef je geen parkeerzone op te zoeken of de locatie in de app handmatig aan te passen. Na je afspraak vind je ook snel je auto weer terug met track & trace in de TanQyou App.

… maar het mooiste komt nog: de dongel van TanQyou Prime zorgt ervoor dat jouw parkeertransactie automatisch wordt beëindigd. Zodra jij wegrijdt, detecteert de dongel dit en wordt de parkeerbeurt automatisch stopgezet. Daar hoef jij dus niet meer om te denken!

TanQyou Prime en TanQyou Park

Dongel zorgt voor fiscusproof rittenregistratie

TanQyou Prime Fiscusproof

Kilometerregistratie is nog nooit zo eenvoudig geweest met TanQyou Prime. Met de dongel in jouw voertuig is het doorbelasten van zakelijke kilometers niet alleen makkelijk geworden, maar ook betrouwbaar en fiscusproof.

De dongel zorgt dat jouw rittenadministratie conform de eisen van de belastingdienst is. De rittenregistratie van jouw wagenpark is overzichtelijk terug te vinden in jouw zakelijke fleetmanager. Middels track & trace kun je rekenen op een sluitende en betrouwbare registratie van jouw gereden (zakelijke) kilometers.

Inschrijven op wachtlijst
 

Wagenpark efficiënt inzetten door fleetmanager en dongel 

TanQyou Prime App en Desktop

De combinatie van onze zakelijke diensten, waaronder TanQyou Prime, TanQyou Fleetmanger, TanQyou Rittenregistratie en TanQyou Park, zorgt voor een nog efficiëntere inzet van jouw wagenpark. Zo kun je de actieradius van een voertuig achterhalen, het brandstofgebruik per voertuig inzien, maar ook meldingen ontvangen van technische storingen. Kortom, alles in één voor het efficiënt beheren van jouw wagenpark voor slechts € 4,95 per maand!

 

(i) De TanQyou Prime dongel kan in ieder voertuig, welke na 2001 is geproduceerd, geplaatst worden.

TanQyou Prime wachtlijst

Ook als een van de eersten profiteren van de voordelen van TanQyou Prime? Schrijf je in op onze wachtlijst.

Inschrijven