Hoe krijg ik een kortingsvoucher?

Wanneer je tijdens het tanken het scherm te zien krijgt van een kortingsvoucher dan kun je daar op de button Verzilveren drukken. Vervolgens krijg je de voucher toegestuurd naar het e-mailadres waarmee jij geregistreerd bent als My TanQyou gebruiker. In deze mail staan de verdere instructies hoe je de voucher kunt inwisselen. Let op: de kortingsvoucher wordt pas zichtbaar wanneer er minimaal drie liter is getankt, dit staat gelijk aan drie loten, waarmee jouw kans op de prijzenpot wordt vergroot.

Ons prijzensysteem