• Hoe kan ik inloggen in de My TanQyou App?

Wanneer je de app hebt gedownload kun je op verschillende manieren inloggen, dit kan door middel van Google, een magische link (je krijgt een link via de mail om in te loggen) of e-mail (handmatig). De eerste twee opties zijn makkelijker, hierbij hoef je jouw wachtwoord voor je My TanQyou account niet in te typen. Dit kan ook heel handig zijn wanneer je jouw inloggegevens niet meer weet.

Let op: om in te kunnen loggen via social media moet je hetzelfde e-mailadres hebben gebruikt voor dit social media account als voor je My TanQyou account.

Heb je dit niet, dan kun je inloggen door een magische link op te vragen of handmatig in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten en kun je ook niet inloggen via social media? Druk dan op 'wachtwoord vergeten' en herstel zelf eenvoudig je wachtwoord!