Maak kans op prijzen bij TanQyou Leeuwarden

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Leeuwarden. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Leeuwarden

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Leeuwarden!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij  TanQyou Leeuwarden.

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Leeuwarden?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Leeuwarden. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Leeuwarden.

Prijzenpot Leeuwarden:

Maak kans op een Borrelbox

Een Borrelbox van de Kwaliteitsslagerij de Schrans winnen? Dat kan! Je maakt in de periode van 25 januari t/m 21 februari kans op deze heerlijke prijs. Met wie proost jij er één?

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Leeuwarden tankt, brengt je dichter bij deze heerlijke prijs!

 

Kwaliteitsslagerij de Schrans

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Kwaliteitsslagerij de Schrans

Kwaliteitsslagerij de Schrans is meer dan een gewone slagerij. Zij staan bekend als eerlijke en moderne slagerij, die pure kwaliteit levert en daarnaast zeer klantvriendelijk is. De kwaliteit is zo goed doordat veel van hun vlees van eigen boerderij komt. Dit geeft de garantie van gezond en duurzaam vlees waarvan de smaak puur is.

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?