TanQyou is een nieuwe, frisse en gebruiksvriendelijke onbemande tankstation formule, waarbij nieuwe technieken en digitale middelen worden ingezet om de loyaliteit van de klant te verhogen.

Door samen te werken met gerenommeerde partners uit de branche biedt TanQyou een solide basis voor jouw investering en garandeert zij een hoger rendement.

Franchise, verkoop en verhuur van tankstations

Wij zoeken ondernemers die willen samenwerken via franchising waarbij jij de regie houdt, en wij zorgen dat jij een zorg minder hebt door middel van altijd scherpe inkoopprijzen op de brandstof, een uniek loyaliteits-programma en diverse marketingtools waardoor jij meer omzet haalt uit jouw station. Ook zoeken wij geschikte locaties, door het hele land, voor eigen exploitatie via huur of koop.

Ben je op zoek naar een andere formule?

Stuur mij informatie

TanQyou is een nieuwe onbemande tankstation formule waarbij nieuwe technieken, een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke gemakken worden toegepast. Hierdoor heeft de formule een onderscheidend vermogen op deze normaal traditionele markt.

Doorgroeien met je tankstation?

Om te groeien zijn we opzoek naar geschikte locaties door het hele land. Wij zijn bereid deze locaties tegen een goede prijs te huren. Wij bieden jou een hoog rendement op jouw geïnvesteerde vermogen. Ook zijn wij bereid om geschikte locaties te kopen indien jij jouw investering wilt omzetten naar vermogen. Beschik jij over een geschikte locatie en wil jij deze verhuren of verkopen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Stuur mij informatie

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat