Parkeren met TanQyou Park!

Leiden is een prachtige, historische stad. Is dit je eerste keer Leiden? Maak dan een wandeling langs de stadsgrachten en slenter door de smalle steegjes en straatjes van de stad. In deze steegjes en straatjes vind je overal eigenzinnige boetiekjes en hippe eettentjes. Leiden staat bekend om haar fotogenieke hofjes die door de hele stad te vinden zijn.

goedkoop parkeren in leiden

Als je wil parkeren in Leiden, zijn er drie verschillende zones rondom het centrum waar je betaald parkeert. Zone A ligt middenin het centrum, hier betaal je €2,70 per uur voor een parkeerplaats. Zone B1 ligt een paar honderd meter buiten het centrum, hier betaal je  €2,00 per uur voor een parkeerplaats. Zone B2 ligt verder buiten het centrum. Hier betaal je de eerste twee uren tien cent per uur voor een parkeerplaats. Na twee uren betaal je hetzelfde tarief als bij zone B1. 

De TanQyou Park app is nu ook te gebruiken in Leiden. Hiermee heb je de garantie dat je de goedkoopste parkeer app gebruikt en dat je per minuut betaald wanneer je in Leiden parkeert.

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat