Geplaatst op 25 mei, 2018

Smeer je auto in

De zomermaanden komen steeds dichterbij, we zijn steeds vaker buiten en het kwik stijgt steeds meer. Wanneer de brandende zon schijnt, smeren wij onszelf bijna altijd in met zonnebrand om onszelf te beschermen tegen de zon. Maar wist je dat de UV-straling van de zon ook de laklaag van je auto aantast?

Daarom is het verstandig om je auto ook in te smeren tegen de felle UV-straling, om de laklaag van de auto te kunnen behouden. Want de straling zorgt niet alleen dat de laklaag vervaagd, ook versnelt de straling net als alle andere weersomstandigheden het roest proces. Dit is vaak terug te zien bij de net wat oudere auto’s. Bij deze auto’s kun je merken dat de laklaag losgaat.

Hoe kun je nu jouw auto het beste beschermen tegen de UV-straling. Dat is door regelmatig je auto te laten wassen en te waxen. Een waxlaag zorgt ervoor dat het vuil makkelijker van de auto afglijdt. Je kunt deze waxlaag het beste vergelijken met een shealing laag. Deze laag zorgt ervoor dat de auto dus beter beschermd is tegen de zon.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat