Geplaatst op 20 april, 2018

Vanaf mei 2018 kan je meer dan alleen tanken bij TanQyou. Het is vanaf dan mogelijk om te parkeren met TanQyou Park, de goedkoopste parkeer app van Nederland. De App kan door heel Nederland in ruim negentig gemeentes gebruikt worden. 

De app
Op het moment van schrijven zit de app nog in de testfase, waarin deze nog verder wordt geoptimaliseerd. Na de testfase – die rond midden mei 2018 is afgelopen – is de TanQyou Park app voor iedereen gratis te downloaden. Ook zijn er een aantal extra’s aan toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons geheel kosteloos meerdere kentekens toevoegen en kun je al je parkeertransacties inzien.

Registratie
Voor iedereen die al een My TanQyou account heeft, verandert er weinig. Het enige wat je hoeft te doen is de TanQyou Park app downloaden in de Play- of App Store, in te loggen met je My TanQyou gegevens en je kunt al parkeren. Voor iedereen die nog geen My TanQyou account heeft, moet naast deze stappen, zichzelf eerst registreren.


Meer informatie
De App is beschikbaar! Download de app voor Android of iOs.

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat