Geplaatst op 20 april, 2018

Vanaf mei kan je meer dan alleen tanken bij TanQyou. Het is vanaf dan mogelijk om te parkeren met TanQyou Park, de goedkoopste parkeer app van Nederland. De App kan door heel Nederland in ruim tachtig gemeentes gebruikt worden. 

De app
Op het moment zit de app nog in de testfase, waarin deze nog verder wordt geoptimaliseerd. Na de testfase – die rond midden mei is afgelopen – is de TanQyou Park app voor iedereen gratis te downloaden. Ook zijn er een aantal extra’s aan toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons geheel kosteloos meerdere kentekens toevoegen en kun je al je parkeertransacties inzien.

Registratie
Voor iedereen die al een My TanQyou account heeft, verandert er weinig. Het enige wat je hoeft te doen is de TanQyou Park app downloaden in de Play- of App Store, in te loggen met je My TanQyou gegevens en je kunt al parkeren. Voor iedereen die nog geen My TanQyou account heeft, moet naast deze stappen, zichzelf eerst registreren.

Meer informatie
Wanneer de app definitief voor iedereen te gebruiken is, komt alle informatie over TanQyou Park op de huidige website van TanQyou te staan. Bijvoorbeeld alle locaties waar de app te gebruiken is.

WhatsApp Chat