Geplaatst op 20 maart, 2018

Wij openen in het voorjaar van 2018 drie nieuwe locaties. Binnenkort zal er dus ook getankt kunnen worden in Sint Annaparochie, Dalfsen en Heerlen. 

De tankstations

In Dalfsen en Sint Annaparochie staat al een volledig operationeel tankstation. Dit betekent dat deze stations enkel en alleen worden omgebouwd tot een TanQyou concept. Op de plek waar het station in Heerlen komt te staan, heeft altijd al een station gestaan maar is reeds afgebroken. Hier zal dus een nieuw station gebouwd worden. Het afgelopen jaar hebben wij achter de schermen gewerkt aan een nieuwe vormgeving voor de stations. Een vormgeving die beter past bij ons DNA: “creatief, eigenzinnig, opvallend en innovatief”.

Openingen

Wij zijn uiteraard enthousiast met de komst van drie nieuwe tankstations en pakken voor iedere opening groots uit. Inwoners rondom de nieuwe locaties worden op de hoogte gesteld via de lokale media. Door sociale media campagnes leert de lokale bevolking TanQyou al kennen voordat het station überhaupt geopend is en alle campagnes eindigen met een Happy-Hour-actie. Dit resulteerde de laatste keer tot een enorme opkomst op de dag van de opening!

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat