Geplaatst op 26 november, 2017

Brandstofprijzen die per persoon kunnen afwijken? Sinds kort is het mogelijk. TanQyou introduceert als eerste tankstation in Nederland een personal pricing systeem. Dit werd bekend gemaakt in het NOS-journaal van zondag 26 november.

Personal pricing is een extra aanvulling op het My TanQyou account met de periodieke prijzenpot dat TanQyou al biedt. Hierbij telt elke getankte liter brandstof als een lot waarmee je automatisch meespeelt voor mooie prijzen. Door de introductie van personal pricing kunnen klanten aanvullende kortingen krijgen. “Op dit moment draaien we een pilot, waarin we een verjaardagskorting testen met een groep klanten. Binnen enkele weken gaan we dit unieke cadeau beschikbaar stellen voor al onze klanten!

Bekijk de video om te bekijken hoe de verjaardagskorting werkt!

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat