Geplaatst op 17 oktober, 2017

Q & A staat voor: ‘Question and Answer’. Vorige periode werd in de nieuwsbrief de vraag gesteld om al je dringende vragen in te zenden. Na honderden mailtjes doorgespit te hebben zijn we tot het besluit gekomen om meerdere vragen te gaan beantwoorden in de komende nieuwsbrieven! Deze periode luidt de vraag: ‘’Waarom staat er onder de nieuwsbrief en in mijn My TanQyou account dat ik maar 1x heb getankt? Ik heb veel vaker getankt!’’

Bij de persoon die de vraag heeft ingezonden stond er dat hij 1x heeft getankt onder de nieuwsbrief en in zijn My TanQyou account. Dit getal kan natuurlijk voor iedereen verschillen maar het getal is bij iedereen lager dan het totaal van al zijn of haar tankbeurten.

Het getal wat je ziet staan onder de nieuwsbrief en in je My TanQyou account staat namelijk voor het aantal keren dat je hebt getankt in de huidige periode! Nadat de prijs van een periode verloot is, start er een nieuwe periode. Om voor iedereen de kans om te winnen gelijk te houden, worden de punten en dus de tankbeurten gereset na iedere periode. Op deze manier begint iedereen met nul punten in een nieuwe periode.

Wanneer je de nieuwsbrief ontvangt is de periode net een week begonnen dus raar is het niet als je nog niet zoveel tankbeurten hebt staan. Maak je geen zorgen, iedere periode duurt ongeveer 4 weken dus tijd genoeg om punten te sparen!

Heb jij nog een vraag waarvan je denkt dat meer mensen die zouden kunnen hebben, stuur hem dan alsnog in en misschien wordt jouw vraag beantwoord in de volgende nieuwsbrief! Zo niet dat krijg je natuurlijk ook gewoon antwoord op je vraag 😉

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat