Geplaatst op 10 maart, 2017

Een slimme website voor TanQyou

6 maart heeft TanQyou haar nieuwe website gelanceerd en heeft hiermee de meest klant- en vraaggerichte website van alle tankformules in Nederland.

Innovatief op alle fronten

TanQyou staat bekend om haar innovativiteit, de tankstations hangen vol sensoren en zijn verbonden met het internet. ”Dit zorgt ervoor dat klanten herkend kunnen worden aan het kenteken van de auto. Hierdoor spelen klanten met een My TanQyou account automatisch mee voor de prijzenpot die periodiek wordt uitgekeerd. Daarnaast maken wij het onze klanten gemakkelijk door bijvoorbeeld online tankoverzichten te faciliteren. Daarnaast wordt je door een slimme koppeling gewaarschuwd als je APK dreigt te vervallen. ” – aldus Jan-Harmen Akkerman, oprichter en eigenaar van TanQyou.

Toekomstplannen

TanQyou is ambitieus en wil drastisch groeien in het aantal tankstations. Het gevolg hiervan is dat de periodieke prijzenpot nog mooiere prijzen zal bevatten. Recent kon men televisies, fietsen en reischeques winnen. Akkerman: ”Zodra wij landelijke dekking hebben met onze stations, zullen wij zelfs auto’s gaan verloten onder onze vaste klanten. Hier wordt elke dag hard aan gewerkt. Eind dit jaar komen er in ieder geval nog 5 stations bij en eind 2018 moeten het er 30 zijn.”

Met deze doelstelling gaat de website een steeds grotere rol spelen. Zo kan de klant op de nieuwe website door middel van een nieuw systeem zijn tank-bon alsnog krijgen wanneer hij deze is kwijtgeraakt of vergeten. Daarnaast kan de klant, door een slim zoeksysteem, op een makkelijke manier het antwoord vinden op al zijn vragen. Bijvoorbeeld over de periodieke prijzenpot.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat