Geplaatst op 1 december, 2016

1 Januari vanaf 18:00 geven wij tot 20 cent korting per liter! Kom allemaal tanken om het jaar voordelig te beginnen.

Ook een tankstation kan goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar! Ons goede voornemen is om jullie vaker te verrassen. In het nieuwe jaar houden we af en toe happy hours! Wat betekent dit? Dit betekent dat we af en toe voor een onbepaalde tijd tot 20 cent korting geven per liter!

Hoe weet je dan wanneer er een happy hour is? Omdat we jullie willen verrassen zal het pas op het laatste moment bekend gemaakt worden, daarom is het belangrijk om onze facebookpagina te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat