Geplaatst op 11 augustus, 2016

Vanaf 8 september openen wij ons 2e tankstation in Bleiswijk. En daar zijn we trots op! De verbouwing van het tankstation in Bleiswijk zal op 1 september van start gaan. Bij TanQyou houden wij van uitdagingen en daarom zal het hele station in slechts één week worden omgetoverd tot een prachtig nieuw TanQyou tankstation. We zien je graag vanaf 8 september bij TanQyou in Bleiswijk.

Ben je nog onbekend met de voordelen van TanQyou? Klik dan hier en lees over ons online spaarsysteem, online brandstof administratie en alle andere gemakken. Net als in Franeker geldt ook in Bleiswijk onze slogan: ‘Driven by a smile’. Wat dat precies inhoudt? Kom eens langs, en ervaar het zelf!

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat