Wil je goedkoop parkeren in Den Haag? Met behulp van de TanQyou Park app, kun je nu door heel Den Haag tegen een laag tarief parkeren!

Parkeren met TanQyou Park!

Den Haag, bekend van o.a. Prinsjesdag. Naast het parlement en ministerie is er nog veel meer te beleven. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de stad!

In Den Haag raak je niet uitgekeken. Een bezoek brengen aan misschien wel de beroemdste plek van Nederland: het binnenhof. Dit moet je hebben gedaan wanneer je Den Haag bezoekt! Voel je een reus in Madurodam of bekijk Den Haag vanaf het water tijdens één van de vele rondvaarten per boot. Ook voor een dagje shoppen bij een bekend warenhuis, zoals de Bijenkorf, moet je in Den Haag zijn.

In de Hofstad van Nederland is het een stuk gemakkelijker om te parkeren dan in Amsterdam en Rotterdam. Het centrum van Den Haag is voetgangersvriendelijk dus let op: het is niet mogelijk om overal met de auto te komen.

goedkoop parkeren in den haag

Parkeerbeleid in Den Haag

Vanaf nu kun je met TanQyou Park ook goedkoop parkeren in Den Haag. Hiermee heb je de garantie dat je de goedkoopste parkeer app gebruikt en dat je gemakkelijk per minuut betaald. Vergeet dus niet de TanQyou Park app te downloaden wanneer een dagje Den Haag in het verschiet ligt.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Den Haag

Download TanQyou Park in de App Store

Download TanQyou Park in de Google Play Store

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat